Üzleti filozófiánk alappillérei
Szolgáltatásaink
Áraink
Humán eroforrás gazdálkodás
Vegyszerek, eszközök, gépek
Referenciáink
Kapcsolatfelvétel
Menütérkép
4. Humánerőforrás gazdálkodás      
Filozófia I Jelentkezés I Kiválasztás
Próbamunka I Betanítás


Humánpolitikai filozófia

  • Szolgáltatásaink piaci megjelenése, megrendelőink elégedettsége elsősorban munkatársaink munkájának minőségétől függ.

  • Kollégáinktól azt várjuk, hogy mindenkor tudásuk legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak az újra, munkájukat úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék a társaság és partnereink bizalmát.

  • Odafigyelünk arra, hogy munkatársaink munkáját magas színvonalú technikai háttérrel segítsük.

  • Munkaadóként igyekszünk mindent megtenni azért, hogy munkatársaink olyan munkakörülmények között, olyan munkalégkörben végezhessék feladatukat, amely kiváló teljesítményre ösztönöz.

  • Tevékenységünk egy állandóan változó üzleti környezetben zajlik , ahol folyamatosan új kihívásoknak kell megfelelnünk. A kihívásoknak való megfelelést csak úgy tudjuk biztosítani , ha a technikai innováció mellett a változásokra adott válaszainkat munkatársaink tudásukkal és szorgalmukkal támogatják.

  • Piaci pozíciónk megtartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink teljesítményének folyamatos értékelésére, ezzel párhuzamosan egy teljesítményösztönző javadalmazási rendszert alkalmazunk, mert nálunk a javadalmazás a teljesítménnyel és nem a munkában töltött idővel és évek számával arányos.

  • Munkaadókként fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink kiszámítható , biztonságos , őszinte légkörben végezzék feladatukat, kölcsönösen segítve egymás munkáját.


Jelentkezés

A hozzánk munkára jelentkezőktől önéletrajzot, referenciát és hatósági erkölcsi bizonyítványt kérünk. Az említett dokumentumok birtokában a jelentkezőket előzetes nyilvántartásba vesszük.Kiválasztás

A nyilvántartásba vételt követően a jelentkezők önéletrajzai alapján egy előzetes válogatást végzünk.

Az előválogatáson átesett jelentkezőket interjúra hívjuk.

A felvételi interjúk alkalmával információkat gyűjtünk úgymint: erkölcsi tartás, szorgalom, precizitás, monotonitástűrés, intelligencia, kommunikációs készség, motiváció stb.Próbamunka

Annak érdekében, hogy megrendelőink maradéktalanul elégedettek legyenek, a jelöltek szakmai alkalmasságát próbamunkák alkalmával vizsgáljuk. A próbamunkán a kiválasztási folyamatban a legsikeresebben teljesített jelentkezők vesznek részt. A folyamat befejező szakaszaként a legalkalmasabbnak tűnő jelölteknek felkínáljuk az álláslehetőséget.Betanítás

Munkavállalóink alapos oktatás után, egy hosszabb betanítási időszak elébe néznek. A betanítás alkalmával munkavállalóink elsajátítják a terület takarításának (karbantartásának) helyi sajátosságait , a cég know-how -ját, csak ezek tökéletes elsajátítása után kerül sor önálló munkavégzésre.